در ادامه به مزیت های این نوع از دیوارها می پردازیم:
سرعت اجرای بالا:
امروزه سرعت اجرای پروژه، یکی از دغدغه های اصلی خریداران است. آنها مایل به مشارکت در پروژه ای هستند که از به روزترین تکنولوژی ها بهره می برد و در زمان کمتری پایان می یابد. پانل های وال کریت به علت ابعاد مناسب و عدم نیاز به ملات ماسه و سیمان، سرعت اجرای بالایی دارند. به همین دلیل در پروژه تالی پارک معلم از وال کریت استفاده شده است.
حذف گچ و خاک:
سطح این دیوارها صاف و یکنواخت است و به علت استفاده از نوار درزبند، درز قابل توجهی در دیوار وجود ندارد که باعث عدم انتقال ترک به نازک کاری و عدم نیاز به گچ و خاک می شود.
مقاومت دربرابر زلزله:
به علت وجود الیاف در ساختار این پانل ها، مقاومت این پانل ها در برابر زلزله و ضربه مناسب است.
همچنین وزن دیوار وال کریت از وزن دیوار های ساخته شده با بلوک یا آجر خیلی کمتر است که باعث کاهش چشمگیر وزن ساختمان می شود و این عامل، افزایش مقاومت ساختمان دربرابر زلزله به دنبال دارد.
عایق حرارت و صوت:
وال کریت منطبق با مباحث 18 و 19 مقررات ملی ساختمان بوده و تبادل انرژی صوتی و حرارتی در دوطرف دیوار در مقایسه با دیوارهای رایج بسیار کمتر میباشد.
بدین سبب علاوه بر راحتی و آسایش ساکنین موجب صرفه جویی در مصرف انرژی میگردد.
افزایش فضای مفید داخلی:
دیوار پیش ساخته وال کریت به دلیل ضخامت کم و در عین حال استحکام بالا، منجر به افزایش تقریبی ۵ درصد مساحت مفید ساختمان میشود که استفاده بهینه از فضاهای داخلی را به همراه خواهد داشت.
این موضوع در واحدهای مسکونی و اداری موجب بهبود فضای معماری و در فضاهای تجاری مستقیما منجر به انتفاع اقتصادی میشود.
مقایسه انواع دیوار ها